Post by kalydlessginmi on Feb 18, 2022 8:18:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaator kuld ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
vaja uut uuendust rohkemate tornidega
Selle ok.hea mäng stressimaandaja
Mulle meeldis see rakendus, see on üks ainukesi rakendusi, mida olen mänginud ja millel pole pealetükkivaid reklaame. Üks asi, mis mulle ei meeldi, on see, et puudub võimalus tasuta münte hankida. Üldiselt on tegemist korraliku rakendusega, mida saaks täiustada, lisades mängus rohkem hüvesid ja rohkem võimalusi, selle asemel et lõputu rünnak, mis ei paista mängimist üldse mõjutavat.
Talking Tom & Ben News Underholdning koh
Nii et asjad algasid väga hästi. Valikulised reklaamid boonustulu saamiseks, kuid sellega see ka lõpeb. Idee ei ole nii ainulaadne ega põnev kui teised jõudeolevad mängud, sest pärast lühikest aega ei saa te kulutada oma raha, mille saate jõudeoleku ajal, kuid olete ainult ostnud, ja teid karistatakse tegevusetuse eest, kuna te ei saa rohkem torne . Desinstalliti, kuna see ei suutnud mind lõbustada.
See on okei mäng
Teate madalat MB-d ja parimat mängu (HOLY SHIZ) ok kõigepealt see mäng on parim tapper, kuid siiski saate teha nagu uuestisünd ok, nii et esimene taassünd on 2x raha juurdekasv järgmine on 3x järgmine on 4x järgmine on 5x täpselt nii
Üsna igav, kuna mäng naaseb algusesse iga kord, kui olete jõudnud ülima pöördeni AKA blackhole
Teeme seda kulla pärast
üks parimaid jõudemänge
sadha mäng h
Turret Fusion Idle Clicker Casual miy
miskipärast sõltuvust tekitav lol, kuid väga lõbus ja meelelahutuslik. palun rohkem tasemeid .... pole spoilerit
See on korras
Mäng on parem kui lootsin. ma soovitaksin 100%
lõbus aitab aega veeta
See peab olema kõige nürim mäng, mida ma kunagi mänginud olen.
Lihtsalt mäng
Mitte just mäng. Ma mõtlen, et see on vähem mäng kui isegi kõige mõttetum tühikäiguklõpsu. Tõesti, sellel pole üldse tornikaitse aspekte. Kõik see on katse meelitada inimesi millegi mõttetu peale, et saada reklaamitulu. Ma võin seda mingil määral austada, kuid vähemalt muuta see mingil moel meelelahutuslikuks...
klassika👌👌👌👌
Ajaraiskamise mäng ... mis sellest rakendusest kasu on.. kasutu müramäng
Mitte väga hea mäng. Sellel on samad probleemid nendega, kes maksavad mängude mängimise eest. Sa ei saa lihtsalt mängida ja edasi jõuda. Sa kiiresti.tabad suuremaid teetõkkeid. See on kahetsusväärne.
kustuta lähtestamisnupp või paluge neil kõigepealt lugeda ja see suuremaks teha. Lähtestasin kogemata oma edusammud, arvasin, et see lähtestab mängu sätted, palun lähtestage seaded
hea
Aega on okei, kuid mitte parim mäng, mida ma kunagi mänginud olen
Boooooooring.... loo üks kord singulaarsus on hea, siis alustad mängu uuesti nullist? Tegelikult on mul oma ajaga paremaid asju teha – ei, ma ei tee seda, aga see on asja kõrval.
Mängite seda mängu mõnda aega, enne kui see salakavalaks muutub. Torni versiooniuuendusi saab osta mänguressurssidega seni, kuni neid pole – siis kulutate RL-i sularaha või kulutate "erimänguvaluutat", mida saab osta RL-i sularahaga. Olin mängides nii palju aega veetnud (ja vaadanud rõõmsalt mitut videot ja maksnud sama versiooniuuenduse eest kaks korda 0,99 dollarit), et olen päris vihane oma raisatud aja pärast, kui need tasulised tõmblused oma tõelisi värve näitavad.
5. SARS H Yű
See on hea, kuid tundub reptiitiivne
Mitte väga halb
Nii ilmselge, et need mängud on loodud selleks, et panna teid reklaame vaatama ja kulutama rohkem raha väärtusetute esemete peale. 4 tärni pluss hinnang, kas olete kõik täiesti hullunud?
Turret Fusion Idle Clicker معمولی lzig
See on ok, nagu võitlus 👽
Turret Fusion Idle Clicker Įprastos temos qtml
Ehhh, see on aja mööduja