Post by kalydlessginmi on Feb 18, 2022 7:54:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί απεριόριστοι όλοι ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά εύχομαι να μπορείτε να βάλετε συνημμένα στις λήψεις, αλλά εκτός από αυτό μου αρέσει το παιχνίδι.
Καλά γραφικά, καλή φυσική, αλλά ενοχλητικές διαφημίσεις Επειδή θέλω να παίζω χωρίς διαφημίσεις, δεν αγόρασα διαφημίσεις κατά την αγορά παιχνιδιού, αλλά εξακολουθώ να βλέπω διαφημίσεις. Αυτή η απληστία είναι ατελείωτη. Οι κακοί προγραμματιστές είναι κακοί
Είναι πραγματικά καλό αλλά υστερεί λίγο
οτι ξεειροτερο το ανηγω και μου κολαει σε εναν τανκ και απλα εκει μενη.
LEGO® Star Wars | Public
Παίζω από λίγες μέρες μετά την αρχική κυκλοφορία και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, φέρνει μια εντελώς νέα εμπειρία στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, το συνιστώ ανεπιφύλακτα από εμένα αν καθυστερείτε ότι φταίνε οι συσκευές σας και όχι τα παιχνίδια
Ε λίγο σκατα αλλά οκ
ΠΑΡΑ πολλές προσθήκες
ΦΟΒΕΡΟ λίγο υπερβολικό με τις διαφημίσεις αλλά όχι κακό μπράβο
Αυτό το παιχνίδι. Είναι καλό και σας προτείνω να παίξετε αυτό το παιχνίδι
Απλώς υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις
Join Clash 3D आर्केड गेम eyui
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό αν και θα έπρεπε να είναι μερικά νέα τανκς.
Tank Stars আর্কেড wwh
οι διαφημίσεις αδερφέ κάθε μάχη υπάρχουν τουλάχιστον 3 διαφημίσεις. Παρακαλώ κάντε κάτι γι' αυτό
Tank Stars Аркадни qht
Δοκιμή 3 μέρες; @#%@
Σχεδόν κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι παγώνει στην οθόνη φόρτωσης.Αν καταφέρω να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και αποκλείοντας όλη την καθυστέρηση, πρέπει να το περάσω, απλώς παγώνει ξανά όταν δέχομαι επίθεση από ένα εχθρικό τανκ που έχει επίθεση απεριόριστης εμβέλειας όπως το όπλο. Αυτό είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα σφάλματα που έχω παίξει ποτέ. Απαράδεκτος...
Ωραιο παιχνιδι αλλα συνεχως σε πεταει εξω. Δεν εχω ολοκληρωσει ουτε μια πιστα.
Όταν ανοίγω το παιχνίδι δεν μου δείχνει τίποτα γιατί; Έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσω το παιχνίδι 5 φορές. Παρακαλώ διορθώστε το
Tank Stars Žaid. automat. bms
δεν ανοιγη κολαει για την πεουλα τζαμπα που θα κατεβεις
Ειναι ενω παλιο παιχνιδι γιατι δεν μου βγαζει τα κουμπια για να παει ειναι ενα ακριστο παιχνιδι μιν το κατεβασετε οσπου να το φτιτζουν.
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ είναι χαλασμένο 😡😡
Ωραίες αλλά πολλές διαφημίσεις και είναι αστείο να μπορείς να παίζεις online ή με κάποιον στο ίδιο τηλέφωνο
Πάντα μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Τα τανκς είναι φοβερά! Συνέχισε έτσι!
ειναι χαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχει οθόνη κουμπιών, δεν σας αφήνει να κάνετε τίποτα, δεν μπορείτε καν να περάσετε το πρώτο επίπεδο ή να μετακινηθείτε ή να πυροβολήσετε.
Πολύ διασκεδαστικό και απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά μπορούν να μειώσουν τις άχρηστες διαφημίσεις εξαιρετική διασκέδαση
Tank Stars Arkadspel zuj
Θα το έβαζα 5 άμα σε κάθε μάχη δεν είχα διαφήμιση
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί μπορείτε να αναβαθμίσετε τα τανκς σας και τα όπλα τους. Το αγαπημένο μου τανκ είναι σίγουρα το Atomic Tank λόγω του ενδιαφέροντός μου για τη ραδιενέργεια. Ελπίζω να δω περισσότερα τανκς στο μέλλον, νομίζω ότι όλοι οι άλλοι θα μπορούσαν επίσης να συμφωνήσουν. Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές, αλλά το παιχνίδι είναι απίστευτο.
Cyka blyat idi nahui ntalbayiop
Καταπληκτικό παιχνίδι πολύ ειρηνικό μπορεί να παίξει οποιαδήποτε στιγμή και είναι εκτός σύνδεσης. Πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις
Tank Stars apk 1.3.1 - ApkBe
Διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση έλεος
Waaaaaaaay για πολλές διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικό εκτός από το ότι είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά οι διαφημίσεις είναι πάρα πολλές και σκοτώνει το παιχνίδι
Το παιχνίδι δεν είναι κακό, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις όταν έχεις μια προσθήκη κάθε 20 δευτερόλεπτα
Τόσες διαφημίσεις...
Αυτό το παιχνίδι έχει τη χειρότερη σύνδεση στο διαδίκτυο που έχω δει ποτέ! Αν όχι για αυτό, θα του έδινα 5 αστέρια.
Καλό.