Post by kalydlessginmi on Feb 18, 2022 7:51:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk primogems kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Es vēlos sniegt labāku pārskatu, jo šī, iespējams, ir viena no labākajām un smieklīgākajām spēlēm, ko jebkad esmu spēlējis, taču katru reizi, kad aizveru lietotni, viss mans progress pazūd, iedomājieties, ja es kaut ko nopirku. Lūdzu, izlabojiet šo.
Clumsy Ninja Seikkailu pqj
Man ļoti patīk šī spēle, tā jauka un jautra. Ir viegli paaugstināt savu nindzju līmeni, un tas nemaz neaizņem daudz laika. Nindzja var būt arī patiešām smieklīga. Ja jūs satverat viņa roku, viņš tikai skatās uz savu roku ar platām acīm un nobijies. Iegūstiet šo spēli, un jūs nebūsiet vīlušies, es to garantēju.
Es atceros, ka spēlēju šo spēli jau sen kopā ar savu draugu. Tas bija jautri, tā joprojām ir, taču ir problēma, kas iepriekš nebija gadījusies. Atveru lietotni, spēlēju un nolemju ieturēt pauzi. Bet pēc atkārtotas lietotnes atvēršanas mans progress ir zaudēts! Es domāju, ka tas reiz notiks, tāpēc es to atvēru un vēlreiz pametu, taču tas joprojām lika man zaudēt progresu. Un tas ir skumji, jo pirmo reizi spēlējot man bija 8 līmenis un tad bums, progress zaudēts.
Kakucis
JUMPUTI HEROES 英雄氣泡 料理人特集祭開跑! - spēle ar LINE ...
Spēlēju un uzjautrinājos...pakāpu līdz 18. līmenim. Atkarīgs....tad šodien bija jāsāk no paša sākuma. Nav forši, kad jūs esat iesaiņots kaut ko līdzīgu jūsu jaunajai virtuālajai dzīvei, jo jūsu reālā dzīve ir sūdīga... tagad arī mana virtuālā dzīve ir sūdīga. Es gandrīz atinstalēju, bet nolēmu, ka man būs iespēja tērēt saprātīgāk, tāpēc es dodu tai vēl vienu iespēju. i Ja tas atkal tiks pārtraukts, es atinstalēšu pēc sliktas pārskatīšanas.
Man patika šī spēle, kad es biju jaunāks, tāpēc spēlēt šo vēlreiz bija lieliski. Tomēr tas vairs nesaglabā jūsu progresu, ikreiz, kad atveru lietotni, man ir jāsāk no sākuma.
tas atiestata mani no pirmā līmeņa katru dienu labojiet to
Normāla spēle, tikai man visulaiku pazūd ik pēc 1 minūtes. :-P
Clumsy Ninja Avanture exj
Lieliski, vienkārši izspēlējiet citu spēli, izmantojot to pašu lupatu lelle, bet jūs varat nogalināt manekenu un pievienot gore mehāniku. Tam vajadzētu būt lieliskai mobilajai spēlei. Paldies, ka izlasījāt! ☺👍
Šī ir lieliska spēle, man viss tajā patīk, taču viena lieta, kas man nepatīk, ir fakts, ka tā neļauj man pieteikties Google Play spēlēs, lai saglabātu progresu. Es nezinu, vai tā ir kļūda. vai kaut kas cits, bet, lūdzu, izlabojiet to, man šī spēle tik ļoti patīk, ka man nepatiktu atkal zaudēt savu progresu. Tāpēc es piešķiru tam trīs zvaigznes, jo esmu zaudējis savu progresu tāpat kā piecas reizes. Lūdzu, sniedziet mums veidu, kā saglabāt un augšupielādēt vai pāriet uz mākoni.
Zaudēts progress un iztērēta nauda. 100% neizdodas.
Šī spēle ir lieliska, ko izmantoju, lai to spēlētu pirms 5 gadiem, un tā ir ļoti jautra, es vēlos, lai šajās dienās būtu vairāk tādas spēles kā šī, lūdzu, turpiniet tā, tā ir lieliska un visiem tā patiks
Bija jautri, kad pirmo reizi spēlēju! Es tikko biju dabūjusi Liliju un dzelteno jostu, BET otrreiz spēlējot MANS PROGRESS BIJA GADĪTS!
Wow!!! Tā ir labākā spēle. Pārsteidzoša grafika un drošs bērniem. Bez pārmērīgas vardarbības. Bet es domāju, ka jūsu daudz preču pirkums par īstu naudu ir tik dārgs un pārāk daudz, lūdzu, pievienojiet aktivitātes vai citus atbalstam Bezmaksas atskaņotājs🤔🤔
jautra un izaicinoša spēle. dažreiz var būt nedaudz kaitinoši. Konfidencialitātes politikas poga atiestata spēli, un kamera ir traucēta, tāpēc es to novērtēju kā zvaigzni.
Spēle pati par sevi ir ok, bet tas ir slikti, jo jums katru reizi ir jārestartē no lvl1, jo tas neļaus jums saglabāt savu progresu, daudzi citi par to ir sūdzējušies, bet tas ir patiešām kaitinoši, es iesaku spēlēt, ja jums ir labi katru reizi zaudēt visu savu progresu jūs spēlējat, bet, ja ne, nelejupielādējiet to, tas tērēs jūsu laiku
Met ara
Lieliska spēle, taču tas nenodrošina jūsu progresu
Tāpat kā citi komentāri... Mana spēle neglābj un patīk, kad pieņemat izaicinājumus, pogas nav tik jutīgas, tāpēc ir grūti pieprasīt atlīdzību un citas lietas. Un jā, mana spēle netiek saglabāta, tāpēc es to atinstalēju. Es ceru, ka nindzju komanda to novērsīs. Paldies ♥️, bet arī man patīk spēle
Ļoti interesanta speele tiko saku spelet!
Nedarbojas kā agrāk. Ja vēlaties noklikšķināt uz kaut kā, jums ir jānoklikšķina zem tā, un, ja aizverat spēli, tā atiestatīs visu, ja kļūdas tiktu novērstas, es novērtētu 5
Iesaku visiem
nevaru pierakstīties google kontā, noklikšķinu uz ikonas iestatījumos, lai to izdarītu, bet nekas nenotiek
Šī ir patiešām lieliska spēle, ko es agrāk spēlēju šādā veidā savā ipod, pēc tam 2014. gadā jauninājos uz iPad mini un turpināju spēlēt šo spēli. Viena neliela problēma ir līmeņu sistēma patiešām augstā līmenī, taču es saprotu, ka viņi darīju to, lai liktu mums ilgstoši grūstīties, tāpēc spēle nav viegli pabeidzama šī dizaina problēma. Es vienmēr ik pa laikam atgriežos pie šīs spēles un šoreiz palikšu 5/5 laba spēle
Spēle attiecas uz piedzīvojumu viesiem. Jūs ne tikai atrisināsiet mīklas, bet arī padarītu pietiekami daudz ekstremālu lietu mini spēļu formātā,
Man patīk šī spēle, bet tā ir ļoti slikta spēle, jo man bija atkārtoti jālejupielādē lietotne, jo man vairs nebija dārgakmeņu, lai pabeigtu misiju, kā arī kamera ir tumšāka nekā faktiskā telpa, un jūs mēģināt glābt Kiru, bet jūs tikai atbloķējat. viņai ir 56. līmenis, piemēram, es labprātāk nopirktu varoni, tāpēc īss stāsts jums ir nepieciešams vairāk dārgakmeņu, vairāk varoņu un vairāk lietu
Rfcvkł mesls
Šī spēle man rada tik daudz nostalģijas, un tā ir tik tālu no brīža, kad to spēlēju pirms 6 gadiem, taču ikreiz, kad es aizveru spēli ilgāk par minūti, man liek restartēt visu spēli. Tas nemaz neglābj manu progresu. Ja es vēlētos spēli, kas katru reizi tiktu restartēta, es spēlētu pasjansu. Tas tiešām ir skumji. Tiešām vīlies.
Tas bija fantastiski, līdz sapratu, ka neviens no maniem grūti izcīnītajiem panākumiem neglābs! Kāpēc lai es tērētu naudu spēlei, kas neatcerēsies manus pirkumus?
Clumsy Ninja Avontuur zcxy
ES mīlu šo spēli! Viss par to ir pārsteidzošs, man bija šī spēle kādu laiku, un līdz šim tā ir pārsteidzoša, un jūs zināt, kas ir šīs spēles absolūti labākā daļa? Nav nepieciešams savienojums! Tas nozīmē, ka tad, kad esmu ārsta kabinetā, gaidu savu pārbaudi un tur nav savienojuma, vai kad esmu ceļojumā ar ģimeni uz New Your vai kaut ko citu, es varu izņemt tālruni, kamēr esmu autobusā, lai spēlētu šo fenomenālo spēli! lieliski darba izstrādātāji! es
Clumsy Ninja 冒險 pau
Subway Princess Runner Pelihalli xqek
Tiešām ļoti jautra spēle kopumā!! Un spēle, kuru varat spēlēt mūžīgi! Dažkārt tas varētu būt nedaudz ilgstošs, bet kopumā vienkārši jautri, ļoti patīk šī spēle. Vienīgais mīnuss ir tas, ka jūs nevarat saglabāt spēli, un līmeņa paaugstināšana ir ļoti sarežģīta, tāpēc, iegādājoties jaunu tālruni un instalējot spēli, jums viss jāsāk no sākuma, un tas lika man pārtraukt spēlēt pirms gadiem.
Man patīk šī spēle, bet kad atinstalējat spēli un instalējat to vēlreiz, jūs zaudējat savu progresu, taču tā joprojām ir lieliska, un man tā patīk
KAS PIE VELNA! Es spēlēju kā parasti, man bija 8 LVL, un es nopirku dažas monētas par 6 dolāriem, UN SPĒLE AVARA UN ATSĀNĀS PIRMAJĀ LĪMENĪ. ES GRIBU ATGRIEZT SAVU NAUDU. VAI atgriez mani savā līmenī ar visu, kas man bija.