Post by kalydlessginmi on Feb 18, 2022 7:48:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau monetų ▞▞▞
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulatsioonmängud brkz
Viskas gerai, bet man nepatinka grafika
Nėra naujų ginklų ir pls... Palaikykite komandos kovą, kurioje mūsų draugai gali kovoti tiesiog naudodami viešosios interneto prieigos tašką arba Bluetooth.
Supreme Duelist Stickman Laga idj
Ar galite pridėti pvp (internetinį režimą) su pasaulio lyderių lenta ir pridėti daugiau skinų. Ačiū.
Turite žiūrėti reklamą, kad atgaivintumėte, bet jei nuspręsite ne, vis tiek gausite reklamą ir nebegausite gyvybių
Žaidžiu tai 3 METUS ir tai taip šaunu, aš žaidžiu tai būdamas vaikas ir man tai labai patinka, tai geras žaidimas, aš jam skyriau pilną žvaigždutę
Tiesiog akimirksniu sugenda. Daug kas čia tiesiog negalėjo patekti į žaidimą. Jei galėčiau, būčiau skyręs 0.
Supreme Duelist Stickman कार्रवाई ukp
Labai smagu, bet kartais erzina, kai įdedi kaip devintą lygį, tada jie iš niekur tave nužudo vienu šūviu, bet be to, tai smagu
Galima naudoti geresnį žaidėjo valdymą. Kaip du vairasvirtės judesiai / ataka.
Tai geras žaidimas, neturi jokių nesklandumų ar nieko, nors aš vis pralaimiu, aš vis dar myliu žaidimą
Geras žaidimas, bet manau, kad jis turi daug neišnaudotų galimybių. Pradedantiesiems, manau, kad žaidimas būtų daug geresnis, jei jame būtų dvi valdymo lazdos, viena skirta judėjimui ir viena ginklų valdymui, tai leistų sudėtingesnei kovai ir technikai. Antra, užuot turėjęs 9 iš anksto pasirinktas spalvas renkantis savo personažą, manau, kad būtų puiku turėti visą šešioliktainį spalvų spektrą, iš kurio būtų galima pasirinkti spalvą, nes bent jau man asmeniškai labiau patinka spalvos, o ne oda (didelė raidė, negaliu rašyti daugiau)
Įdomus žaidimas, keista ekrano užrakto klaida. Paleidęs reklamą, negaliu net spustelėti ekrano, net pagrindinio mygtuko. Turėjau iš naujo paleisti telefoną. Vėliau sužinojau, kad galiu perbraukti žemyn, kad gaučiau pranešimų juostą, spustelėti atsitiktinį pranešimą (negalėjau spustelėti nustatymų ar dalykų, pvz., ryškumo juostos), tada paspausti pagrindinį mygtuką ir išeiti iš programos.
Norėčiau, kad būtų kokių nors kompiuterio valdiklių. Man tai didelė problema.
Žinau, ką pasakyti, bet man nebepatinka žaidimas. Taip yra todėl, kad nėra jokių atnaujinimų 😕. Nustojau žaisti 2020 m., nes labai greitai pasidarė nuobodu.
Prašome pridėti multiplay
Šio žaidimo valdikliai yra labai prasti, pavyzdžiui, kaip aš galiu pradėti žaisti, jei net negaliu jo valdyti.Viskam, kas bjauru, yra tik viena lazda. Turėtų būti 2 lazdelės. Vienas skirtas judėti, kitas – puolimui. Be to, grafika nėra tokia puiki. Atsižvelgiant į tai, kad šio žaidimo reklamos atrodo įtikinamesnės. Atsiprašau, jei skambau kaip snaigė, bet man tai nepatiko. 🤷🏾♀️
Dabar viskas pasikeitė, bet aš noriu naujos grafikos, pvz., bloom, vinjetės, efektų, tokių kaip dūmai. Turėtų būti mini žaidimai, tokie kaip traukinys, kuris galų gale nužudys bosą ir kokį riterį bei karalystes, prašau, pridėkite juos
Tai puikus žaidimas, kurį žaidžiau nuo pirmos klasės
Žmogus Labai patina zaisti Sita zadima su draugais
Man nepatinka tas Stickman personažas, o CPU 9 yra labai lengvas
Nuo šio naujo atnaujinimo mano žaidimas nuolat stringa, pataisykite tai! Žaidimas vis dar geras, kurį man patiko žaisti, bet nuo tada, kai pasirodė šis naujinimas, jis nuolat strigdavo...
Supreme Duelist Stickman Action rons
Labai prastas valdymas, bet turi potencialo
Geras žaidimas, bet greitai nusibosta. Kai kuriems ginklams reikia nerfų, o kitiems – buffų. Pasirūpinkite portalo ginklu ir padarykite, kad portalai, kuriuos jie šaudo, tęstųsi amžinai. Nerf pistoletas, nerf polipopas, Buff griebimo kabliukas.
Man labai patinka žaidimas, bet noriu atnaujinti su naujais ginklais ir drabužiais, tai būtų nuostabu ir žaisčiau kiekvieną dieną, man labai patinka bet kokiu atveju, ir toliau taip gerai!
Manau, kad žaidimai yra gana geri, bet manau, kad būtų daug geriau, jei pridėtumėte atskirą apačią ginklo galimybėms arba padarytumėte ją kaip parinktį tiems, kurie to nori, ir manau, kad turėtumėte šiek tiek paaiškinti apie kiekvieną ginklą gebėjimai, tokie kaip Thhanos gantlet, ką veikia skaitymo gebėjimas iki šiol Aš nežinau, aš išbandžiau įvairius dalykus ir nemanau, kad tai yra skydas, ar galite grįžti pas mane, jei norite
Aš nekenčiu šio žaidimo, jie net neduoda jums pamokos, kaip žaisti, jie tiesiog tikisi, kad žinosite, ką darote. Taip pat labai lengva mirti, net jei darai didžiausią žalą. Šis žaidimas yra šiukšlės ir aš nerekomenduoju to žmonėms, jei jie nori žaisti kovinį žaidimą!!🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾. 🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾. 🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🤬🤬
Šis žaidimas yra toks geras, kad jame yra „Sony“ klaidų, bet jis neparodo, kad tu laimi, bet tai gerai, todėl aš gaunu keturias žvaigždes, o ne tris
Man patinka, kai galiu susikurti savo pasaulį, o Kompiuteris/Sibilingas visada pralaimi, nes žinau tą žemėlapį kaip savo penkis pirštus, taip pat rekomenduoju šį žaidimą, jei mėgstate ginklus ar statybinius daiktus. Arba jei norite tai padaryti su šeimos nariu, pavyzdžiui, mano mažąja seserimi, jai patinka žaisti šį nuostabų žaidimą su manimi! Tai kol kas viskas, iki!
Kelias į daugybę skelbimų. tiek daug, kad tai trukdo žaidimui. Jei ne už tai, būtų įvertintas aukščiau.
Labai geras ir turintis daug potencialo, siūlau susikurti internetinį kelių žaidėjų režimą tiems, kuriems 2 žaidėjas toli gražu nėra, o nauji ginklai tikrai nauji ginklai!
Net neatsisiųskite šio žaidimo. Šiam žaidimui reikia daug daugiau patobulinimų. 1. Reikia patobulinti lazdelės judėjimą ir atakas, dėl kurių sunku pataikyti. Norėčiau, kad galėčiau suteikti šiam 0 žvaigždučių, nes žaidimo eiga yra tokia bloga, kad grafika yra gera, bet valdikliai yra keisti.
Labai nuostabus fizikos žaidimas su daugybe ginklų ir pritaikymų
Šaunūs žaidimai
Tai tarsi svajonė, iš tikrųjų turėčiau pabandyti sukurti kūrimo žaidimą, kurį galėtume sukurti ir kuris galėtų būti geras
Puiku, aš mėgstu skeptrus ir kortas, bet ar galite pridėti iki 20 ai lygio, kai 9-ieji nusižudo. Pridėkite Lan arba Bluetooth kelių žaidėjų režimą ir daugiau ginklų. Portalo pistoletas yra silpniausias žaidime, todėl padaryk nedidelę žalą priešams, kai jie eina per portalą. Kadangi darosi šiek tiek (labai) nuobodu.
Grafika yra siaubinga, nes ginklai ir valdikliai yra prastai pagaminti, o kai žaidi su botu, jie tave labai pykdo, tai erzina
Šis žaidimas skatina smurtą prieš vaikus ir paauglius. Žaidime yra įvairių ginklų, naudojamų žiauriai sumušti ir žudyti lazdas. SDS neturėtų būti rodomas vaikams ir turi būti pakeistas. savininko Nerono brolis, atnaujinkite žaidimą.
Padarykite motolv ginklą, kuris lėtai atima sveikatą ir padegs auką
Man patinka batų galimybė, kaip galite susidoroti su ekstremaliais dmg ir nustumti priešą tikrai toli, tai pats juokingiausias dalykas, bet problema ta, kad turėtumėte pridėti daugiau išgyvenimo žemėlapių, yra tik 2 žemėlapiai ir mums reikia daugiau priešo modelių, ne tik pakeisti kūno spalvą vaivorykštėmis. ar bet ką, pridėkite priešų su kiekvienu ginklu, jei tai padarysite, įvertinsiu tai 5 žvaigždutėmis
Žaidimas yra malonus, tačiau reklamos yra visiškai slegiančios. Pašalinu.
CPU vis išmuša mane iš žemėlapio, o procesorius yra kaip plienas, aš jo visai negaliu pajudinti
Kai kūriau žemėlapį, jis sugedo ir išėjau iš žemėlapio ir ištrynė visus dalykus, kuriuos dabar ištaisiau
Man patinka žaidimas, bet yra keletas didelių nesklandumų, kurie jį tiesiog sugadina.
Kodėl nėra galimybės nusipirkti žaidimo, kad pašalintumėte skelbimus? Tėvai saugokitės. Suteikčiau pinigų, kad pašalintumėte skelbimus, už mokamą versiją be skelbimų įvertinčiau 5 žvaigždutėmis.
Geriausias lazdos žaidimas, kurį esu žaidęs, visiškai rekomenduoju. Įjungiu telefoną į lėktuvo režimą, kad nerodytų jokių skelbimų. Bet aš paaukočiau šiam žaidimui, nes tai nuostabu, jei nebūčiau taupus.
Nėra galimybės grįžti į pagrindinį meniu, priešai teleportuojasi vieno žaidėjo režimu, judėjimas beveik neveikia, o žaidimas veikia kaip šiukšlės. Sąžiningai, net nesu tikras, ar jis vertas dviejų žvaigždučių.